Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

TeknoGirişim Dersi Girişimci Adayları Yatırımcılarla Buluşuyor!

Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) TR52 Konya-Karaman Bölgesinde girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi hedefi doğrultusunda teknoloji ve imalat tabanlı girişimciliğin geliştirilmesi amacıyla bölgemizde yer alan 6 üniversite ile TeknoGirişim programı yürütmektedir. Üniversitelerimizle işbirliği içerisinde hazırlanan özel müfredat doğrultusunda 2022-2023 döneminde bölge üniversitelerimizde öğrenim gören 250’a yakın öğrenciye 14 hafta boyunca seçmeli Teknogirişim Dersleri verilmiştir.

MEVKA tarafından yapılan ön jüri değerlendirmesi sonrası başarılı bulunan proje fikirleri için “teknik danışmanlık” ve “mentorluk” desteği verilmiş olup bu süreçte çeşitli eğitimlerle girişimci adaylarının gelişimine katkı sunulmuştur. Süreç sonunda ise girişimci adaylarının iş fikirlerinin, yatırımcılarla buluşturulması hedeflenmektedir.

Bu vesileyle MEVKA Karaman Yatırım Destek Ofisi ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi işbirliğiyle MEVKA Girişimci Yatırımcı Buluşmaları 3. Demoday Programı 23 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 13:30’da Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Şehit Ömer Halis Demir Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

 

Programa katılımlarınızı bekler, saygılar sunarız.

 

Program Akışı

Açılış Konuşmaları

Ufuk BATUM (Ventures & Mentors League, CEO Smartnet Project, Team Leader)

Dr. Ayşe KUYRUKÇU (Girişimcilik ve İnovasyon Uzmanı)

MEVKA TeknoGirişim Dersi Öğrenci Sunumları

Karaman Yatırım Destek Ofisi
T.C. Mevlana Kalkınma Ajansı
Karaman Yatırım Destek Ofisi

Ahi Osman Mahallesi İsmet Paşa Caddesi No:2 Daire: 2 Merkez / Karaman TÜRKİYE 70100
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024