Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

MEVKA Karaman Yatırım Destek Ofisi Temizel-Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri ile Buluştu

"Eurodesk Temas Noktası" teklifi Türkiye Ulusal Ajansı - Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programı Merkezi Başkanlığınca kabul edilen MEVKA Karaman Yatırım Destek Ofisi, Temizel-Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri ile Buluştu. 9 Mayıs Avrupa gününde Karaman Temizel Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gençler ile biraraya gelen uzmanlarımız gençlerle girişimcilik, kariyer, Erasmus+ ve gençlere yönelik fırsatlar konusunda verimli bir söyleşi gerçekleştirdi. AB fırsatları, Gençlik Değişim Projeleri ve ESC konularının anlatıldığı etkinlik, soru cevap kısmıyla devam etti. Erasmus+ projesi kapsamında Portekiz'de staj imkanı bulan öğrencilerin tecrübelerini arkdaşlarına aktarmaları ile etkinlik sona erdi.

Eurodesk, gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi sağlayan ve 35 Avrupa ülkesini kapsayan bir bilgi ağıdır. Ülkemizde Türk Ulusal Ajansı bünyesinde 2008 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürmekte olan Eurodesk'in 65 ilde 106 temas noktası bulunmaktadır. Karaman'da ilin tek Eurodesk temas noktası olarak akredite olan MEVKA Karaman Yatırım Destek Ofisi, gençlere ve gençlere hizmet edenlere Avrupa Fırsatları hakkında bilgi vermekle yetkilendirilmiş kurumdur.

Karaman Yatırım Destek Ofisi
T.C. Mevlana Kalkınma Ajansı
Karaman Yatırım Destek Ofisi

Ahi Osman Mahallesi İsmet Paşa Caddesi No:2 Daire: 2 Merkez / Karaman TÜRKİYE 70100
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024