Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Halka Arz ve Borsanın Sunduğu İmkanlar Webinarı

30 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 14.00’de online olarak Halka Arz ve Borsanın Sunduğu İmkanlar konulu bir webinar gerçekleştirilecektir. Mevlana Kalkınma Ajansı Karaman Yatırım Destek Ofisi koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek etkinliğe Sermaye Piyasası Kurumu (SPK) uzmanlarından Doç. Dr. Eyüp KADIOĞLU ve Çağatay Danışmanlık/ Petkim Eski Yatırımcı İlişkiler Koordinatörü Mustafa ÇAĞATAY konuşmacı olarak katılım sağlayacaklardır.

Ülkemizde ve dünyada işletmelerin halka arz süreçleri kesintisiz bir şekilde devam etmektedir. Borsaya açılmanın işletmelere getireceği avantajların ele alınacağı etkinlikte; halka arz süreci hakkında detaylı bilgi paylaşılacak ve işletmelerin bu süreçte dikkat etmesi gereken hususlar katılımcılar tarafından anlatılacaktır.

Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek olan etkinliğe katılım öncesi https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZEldOmgpj8pHN1PH9FG4qB82w-VTKgqZ3Am linkinden kayıt olunması gerekmektedir.

 

Karaman Yatırım Destek Ofisi
T.C. Mevlana Kalkınma Ajansı
Karaman Yatırım Destek Ofisi

Ahi Osman Mahallesi İsmet Paşa Caddesi No:2 Daire: 2 Merkez / Karaman TÜRKİYE 70100
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024